Besplatna dostava Mach3 4 osovine s hitnim stanica MPG privjesak zamašnjak

Besplatna dostava Mach3 4 osovine s hitnim stanica MPG privjesak zamašnjak

HRK 534.00

Iz robe


Paket je uključeno :
- 1 X CNC 4 osi MPG privjesak s hitnim stanica
Opis
- Шкентель MPG regulatora osi CNC 4 ručni sa X1, x10, x100 diskretne, možete ponuditi cijenu jedan cijeli blok шкентеля MPG s hitnim stanica za stroj CNC 4 osovine, on je opremio s našim popularan подвергнутым mehaničku obradu bloka MPG s 4 osi i a razmjera, indikator Led i šalje povratne informacije iz stroja CNC do potrošača o stanju jedinice.
- Sve knjiženje izolirana od Bloka MPG i omogućava jednostavnu instalaciju shemu povezivanja, pogodan je kako za poslovne stroj kao zamjenski blok za upravljanje jog, tako i za ostale računalne kontroler. Koji dodaju veliku fleksibilnost upravljanja u sustav.
Karakteristike :
- prekidač x1, x10, x100
- X,Y,Z,prekidač 4-og osi
- Led indikator
- S hitnim stanica
- Kvalitetan stručni šasije
- 6 metara pull-kvalitetne oklopljeni kabel kabel
- Magnetski držač osnova se može staviti bilo gdje na čelične površine stroja
- Potrebno je 5 V+, 150m A, izlaz za MPG
- Fazni izlaz - to A, /A B,/B;
- Izlaz TTL, mogućnost pogona + - 20мА;
Podrška sustava CNC :
- Taiwan Pou Yuen M600 M500 M520i T300 series, Higerman, HANUC, GSK, Open NC, KND, Siemens, The NUM, Spain FAGOR (NEW, 8055 I) i tako dalje.
Knjiženje :
- Korisnik može lako povezati ovaj blok sustava CNC.
Dostava molimo vas, otvorite paket i provjerite ima li neke štete prije potpisivanja ugovora , ukoliko postoje neke štete, molim vas, ne potpisati i kontaktirajte nas odmah, a mi ćemo izabrati najbolji način poslati robu vam, ako dostavljač, koju su odabrali, ne vrlo dobar za čišćenje, šaljemo diljem svijeta, ali ako je običaj u vašoj zemlji stroga, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što predloži provjerite detalje i potvrditi ih.
Plaćanje primamo bankovne TT, western union,moenybook, moenygram i tako dalje uplata mora biti izvršena u roku od 48 sati nakon završetka aukcija, uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave. Ove odgovornosti odgovornost kupca.
Povrat kada imate upućivanje,a nisu zadovoljni robu ili je to još jedan problem,kao što je slomljena, molimo vas da nam detaljnije uzrok i pošaljite fotografije bilo kojeg razloga, potrebne samo za povratak. Predmet mora biti u izvornom stanju i bez fizičkih oštećenja. Kupac je odgovoran za sve troškove dostave
Kontaktirajte nas dobrodošli diljem svijeta zahtjev klijenta i pitanja,mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće da se povratne informacije s e-mail klijenta u roku od 1 radnog dana. Zadovoljstvo kupaca je vrlo važno za nas.


Detaljne specifikacije

Materijal:
Plastika
Stil:
Ostalo
Broj Modela:
4 osovine

Dodaci proizvoda